Pazarcık’ta Deprem Pazarcık’ta Deprem

Melikgazi Belediyesi'nin yaptığı parkta hem çocuklar için oyun alanı hem de site sakinleri için spor aletleri ile alanın içinde bir de oturma yerleri bulunuyor.

‘ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ’

Demirpark Sitesi önündeki alana yapılan çocuk parkının önemine değinen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Demirpark Sitesi'ndeki çocuklarımızın oyun ihtiyaçlarını karşılamaları için bu oyun parkını yakın zamanda hizmete açtık. Şimdi ise buraya çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebileceği, çocuklarımızın neşeyle oynayacağı güzel bir park alanı kazandırdık. Çocuklarımız geleceğimiz. En değerli mirasımız olan çocuklarımıza bu parkımız hayırlı olsun. Bu nedenle yeşil alan ve çocuk oyun alanlarımızın sayısını artırmaya yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.

Öte yandan Demirpark Site sakinleri ise bu parkın yapımında emeği geçen başta Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu olmak üzere, Melikgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Dizdar ve ekibine teşekkür etti.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ