GÜNDEM

Kayserispor da dananın kuyruğu sonunda koptu

Kayserispor Eski Başkanı Berna Gözbaşı, İmam Ali Çamlı ve Nurettin Açıkalın’a çok sert eleştirilerde bulundu.

Çok sevdiği Kayserispor için, kimsenin yapmaya dahi cesaret edemeyeceği fedakarlıkları tek ve kadın başına yaptığını anlatan Eski Başkan Gözbaşı, çok sayıda tehdit aldığını öne sürdü.

X Üzerinde açıklama yapan Eski Başkan Berna Gözbaşı: '' Kayserispor eski başkanı olarak, kulübü zor durumdan nasıl kurtardığımı, pandemi döneminde finansal krizi nasıl yönettiğimi ve takıma kattığım değeri herkes hatırlayacaktır. Ancak görevden ayrıldıktan sonra iftira, hakaret ve tehditlerle karşılaştım. Son basın toplantısındaki iddialara yanıt verme hakkım doğdu.

Başkan Ali Çamlı'nın dile getirdiği borç ve harcamalar hakkında verdiği bilgilerin çoğu gerçeği yansıtmıyor. Örneğin, Bertolacci ve Alibec’in maliyetlerini benim üzerime yıkarken, transferlerin kendi döneminde yapıldığını unuttular. Ayrıca altyapıdan gelen oyuncuların transferlerinden elde edilen gelirler hakkında da doğru bilgilendirme yapmıyorlar.

Nurettin Açıkalın'ın menajer ödemeleriyle ilgili iddiaları asılsızdır. Kulübe bağış yaptım ve birçok finansal fedakarlıkta bulundum. Yönetimden ayrılmamdan bu yana, sessiz kaldım ama yalan ve iftiraların artması bardağı taşırdı. Benim dönemimde kulüp finansal olarak iyiydi ve başarılı bir takım bıraktım.

Kayserispor'un mevcut yönetimi tarafından yetersiz ve yanlış yönetildiğini ve kulübün itibarının zedelendiğini düşünüyorum. Bu duruma tepki gösteren ve bana destek veren herkese teşekkür ederim. Umarım, hakikat ve adalet en kısa sürede ortaya çıkar. Takdir kamuoyunun'' dedi.

Aynı zamanda bahsettiği konular üzerine belgeleri de kamoyunun takdirine sundu. İşte bahsi geçen belgeler...