Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin kapılarını açtığı Kayseri Gastronomi Günleri’nin ikincisini düzenliyor. Kayseri’nin zengin mutfağının tanıtımına katkı sunacak Kayseri Gastronomi Günleri 2024, 23-29 Eylül tarihlerinde geçen yıl olduğu gibi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde lezzet avcıları ile gerçekleşecek.

Memduh Büyükkılıç Gastronomi Günleri hakkında, “Geçtiğimiz yıl Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçemizde muhteşem bir etkinlikle ilkini düzenlediğimiz Kayseri Gastronomi Günleri’nin ikincisi ile Kayseri mutfağımızı daha etkin şekilde yapmaya hazırlanıyoruz. Lezzet dolu bir şölen halinde geçecek Kayseri Gastronomi Günleri 2024’e hem şehrimizden hem yurt içi ve yurt dışından tüm hemşerilerimiz ile lezzet avcısı vatandaşlarımızı davet ediyorum. Sucuğundan pastırmasına, mantısından yağlamasına, katmerinden nevzinesine çeşit çeşit lezzet dolu Kayseri mutfağımızı tüm dünyaya tanıtmak amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bir hafta sürecek Kayseri Gastronomi Günleri etkinliğimiz yine dopdolu içeriğiyle ünlü şefleri, yerel işletmelerimizi, kadın kooperatiflerimizi ve daha birçok misafiri ağırlayacak” ifadelerinde bulundu.

Narin nasıl öldürüldü? Narin nasıl öldürüldü?

7 gün sürecek Kayseri Gastronomi Günleri 2024 kapsamında ünlü şefler, yerel işletmeciler, kadın kooperatifleri, akademisyenler, paneller, söyleşiler, atölyeler, çocuk etkinlikleri, yarışmalar, yöresel lezzetler, tanıtımlar, ikramlar, gastroshowlar, sportif etkinlikler ve sürpriz konuklar Kayserililerle buluşacak.

Editör: Ezgi Binboğa