CHP Milletvekili Genç: '' 300 Milletvekili çıkaracağız'' CHP Milletvekili Genç: '' 300 Milletvekili çıkaracağız''

Türkiye genelinde bugün itibariyle hava sıcaklıklarının biraz azalması, batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, iç ve kuzeybatı kesimlerde mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.
Meteorolojiden alınan verilere göre Kayseri'de ise parçalı ve az bulutlu havanın hakim olması bekleniyor. Kayseri'nin tüm ilçelerinde ise parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi ön görülüyor. Ayrıca Kayseri'de en yüksek sıcaklık 29 derece, en düşük sıcaklık ise 14 derece olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin civarında seyredeceği öngörülüyor.

Öte yandan meteoroloji tarafından kuvvetli rüzgar uyarısı yapılırken sabah saatlerinden sonra Kayseri ve Sivas çevrelerinde yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve karbonmonoksit kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. 
Meteoroloji verilerine göre ise 5 günlük hava tahmin raporu şu şekilde;
Bugün hava en yüksek 29 en düşük 14 
28 Temmuz hava en yüksek 30 en düşük 12
29 Temmuz hava en yüksek 32 en düşük 11
30 Temmuz hava en yüksek 31 en düşük 13
31 Temmuz hava en yüksek 30 en düşük 13 derece olacak.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ