GÜNDEM

Hes Kablo Satışa Çıktı

Kayseri'de kurulu bulunan ve TMSF bünyesinde satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding'de dikkat çeken gelişme. Holding bünyesindeki dev şirket satışa çıktı. Karar gece yarısı Resmi Gazetede yayımlandı. Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Hes Kablonun satışa çıkarıldığı duyurdu. Ertekin, şirket için istenen muhammen bedeli de açıkladı.

Son Teklif Verme Tarihi

Teklifler kapalı zarf yöntemiyle alınacak olup, son teklif verme tarihi 26 Ağustos 2024 saat 16.30 olarak belirlenmiştir. Başvurular TMSF'ye yapılacaktır.

İhale Detayları

İhale, TMSF'nin İstanbul hizmet binasında 28 Ağustos 2024 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecektir. Tekliflerin açılmasının ardından açık artırma aşamasına geçilecektir.

CEO Ertekin: Holdingimizin Amiral Gemisi Satışa Çıktı

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Holdingimizin amiral gemisi olan HES Kablo, İSO 500'e göre Türkiye'nin en büyük 91. sanayi kuruluşu, ülkemizin en büyük kablo şirketi ve en fazla kablo ihracatı yapan firmasıdır. Aynı zamanda Kayseri'nin en büyük ve en çok ihracat yapan şirketidir. HES Kablo, Boyçelik ile ortak iştiraki olan Erciyes Çelik Halat’la birlikte, 22.000.000.000 (22 Milyar) muhammen bedelle satışa sunulmuştur. Bu gece resmi gazetede yayımlanan ilanla satış süreci başlamış olup, hayırlı olmasını diliyoruz."

İşte Resmi Gazetede yer alan satış ilanı