Kayseri'de B2-B3 Görme Engelliler Futsal 1. Lig 2. Devre müsabakaları düzenlendi. Kayseri hakemlerinden İsmail Sakar, Mustafa Kalaycı ve İbrahim İmrağ, Görme Engelliler Federasyonu tarafından ulusal hakemlik seviyesine terfi ettirildi. 

Türkiye Futbol Federasyonu Faal Futbol Hakemleri Derneği’nden yapılan açıklamada, ‘Kayseri’de düzenlenen B2-B3 Görme Engelliler Futsal 1. Lig 2. Devre müsabakalarında görevli olan il hakemlerimiz İsmail Sakar, Mustafa Kalaycı ve İbrahim İmrağ, Görme Engelliler Federasyonu tarafından ulusal hakemliğe terfi ettirilmişlerdir. Hakemlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz' denildi. 

Milli Futbolcu Kenan Yıldız'ın Yolu Neredeyse Kayserispor'a Düşecekmiş Milli Futbolcu Kenan Yıldız'ın Yolu Neredeyse Kayserispor'a Düşecekmiş

Görme Engelliler Futsal 1. Lig 2. Devre müsabakaları, görme engelli sporcuların yeteneklerini sergilediği ve büyük bir ilgiyle takip edilen bir etkinlik oldu. Kayseri Anadolu Haber olarak Kayserili Hakemlerimizi tebrik eder, kariyerlerindeki başarı diliyoruz.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ