1 gün önce GÜNDEM

Geçen hafta deplasmanda galip gelerek puanını 40’a yükselten Kayserispor, bugün sahasında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak.

1 gün önce GÜNDEM

Akaryakıt grubu ürünlerinden motorine ve benzine dün uygulanan zammın ardından salı günü gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim beklentisi oluştu. Benzine 1 lira 80 kuruş, motorine 1 lira 22 kuruş indirim bekleniyor.

1 gün önce ASAYİŞ

Kayseri’de bir grup sürücünün park çevresinde vatandaşları rahatsız etmesi sebebiyle polis ekipleri harekete geçti. Gelen şikâyetler üzerine park alanına gelen ekipler, sürücülere 6 bin 900 lira idari para cezası uyguladı.

1 gün önce ASAYİŞ

Kayseri’de seyir halindeki otomobil ile otobüsün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

1 gün önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, “AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, dün mecliste yaptığı bir konuşmada, cenaze ilanına satlık araç ilanı sıkıştıran Kayserili gibi, Filistin ile ilgili yaptığı konuşmanın arkasına, CHP’lilerin iki yüzlü olduğunu söylemiş.

1 gün önce ASAYİŞ

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Kocasinan Kaymakamlığı önünde hemzemin geçitte yolcu treni rayların üzerinde duran otomobile çarptı. Araç sürücüsü İ.G. yaralandı.

3 gün önce ASAYİŞ

Akkışla ilçesinde meydana gelen olayda akrabası M.C.'yi kendisine cinsel saldırıda bulunup darp ettiği iddiasıyla öldüren S.A.’nın (30) yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanık S.A., “‘Sana yaptığını kızına da yapacağım demeseydi.’ O silahı kendimi korumak için aldım. O gün de kendimi korudum” dedi.

3 gün önce SPOR

Kayserispor alt yapısından yetişen ve A takıma kadar yükselen Abdülkadir Taştan sol el bileğinde oluşan kırık nedeniyle ameliyat edildi.

3 gün önce GÜNDEM

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ve Yeşilay, 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de ‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile 11’inci Yeşilay Bisiklet Turu düzenleniyor. 5 Mayıs 2024 Pazar günü 81 ilde eş zamanlı gerçekleşecek bisiklet turunun Kayseri ayağında bisiklet severler 7,5 kilometrelik parkurda pedal çevirecek.

4 gün önce GÜNDEM

Yine her 1 Mayıs'ta olduğu gibi işçiler çalıştırılarak meydanlara inmesi engellenmek istese de TİP olarak örgütlü mücadelemizle İşçi ve Emekçi bayramını kutladık.